[primary picture]

SALLY HANSEN - színterápia a körmeinknek

Az amerikai körömlakk márka új kollekciója, a Color Therapy ugyanis szikrázóan fényes és mélyen izzó színek palettáját kínálja.

Színek bűvölete

 

A Sally Hansen új COLOR THERAPY körömlakkjainak neve akár szó szerint is érthető. Az amerikai körömlakk márka új kollekciója, a Color Therapy ugyanis nemcsak szikrázóan fényes és mélyen izzó színek palettáját kínálja, hanem egy különlegességgel is szolgál: gyengéden ápolja a gyengébb, száraz körmöket.

 

 

 

A szépséges ápoló hatású lakkok bővelkednek argán, ligetszépe és acai olajban, antioxidánsokat és E-vitamint is tartalmaznak, így finoman kondicionálják és teszik egészségesebbé a körmöket. A Sally Hansen Color Therapy rendkívül tartós: akár több, mint 10 napig is megőrzi ragyogó fényét és intenzív színét.

 

 

                                                                                                          

 

A Color Therapy ápoló körömlakkok változatos színpalettájának megalkotásában az elismert nail-artist, Madeline Poole, a márka nagykövete segített, akinek a munkái számtalan népszerű magazinban megjelentek már. Madeline pontosan tudja, milyen színeket szeretnénk a körmeinken látni ebben az évben – éppen ezért meleg tónusok, izzó vörösek, mesés pinkek és korallok, valamint a drágakövek legszebb árnyalatai közül válogathatunk.

 

 

Forrás: @Rúzs és más
http://ruzsesmas.hu/sally-hansen-apolo-szinterapia-kormeinknek/ 

 

 

 

Olvass tovább