[primary picture]

SCHWARZKOPF BEOLOGY – IGAZI ,,ÉNIDŐ” A HAJAMNAK

#SCHWARZKOPFcreator-ként az elmúlt félévben lehetőségem adódott alaposan megismerni a #Schwarzkopf termékpalettáját, de az új #Beology még számomra is egy ismeretlen terep volt.

Izgalmas tesztelési időszaknak néztem elébe, hiszen már első ránézésre is egy roppant izgalmas hajápoló családdal volt dolgom…
Mivel alapvetően szőke és vékonyszálú a hajam, ezért nap mint nap szembesülök ennek árnyoldalaival, és az átlagosnál jóval több időt és energiát kell szentelnem a napi hajápolásra. Amikor első körben utána olvastam a Beology többlépéses termékcsaládjának, rögtön megakadt a szemem a tengeri összetevőkön, amelyek tulajdonképpen az esszenciáját képzik a termékeknek – a mélytengeri kivonat 2000 méter mélyről, és az antioxidáns alga. Korábban még nem találkoztam olyan hajápoló termékekkel, amelyek a világ vizeiből nyerték volna az összetevőiket, így ez már önmagában egy nagyon pozitív ígértet hordozott magában, amit a későbbi tesztelés során szépen be is váltott a termék.

3 termékvonal is megtalálható a rendszerben, amelyek tetszés szerint szabadon kombinálhatóak: a regeneráló, a hidratáló, és a selymességet nyújtó termékcsalád. A tisztítást én a bordó flakonos regeneráló samponnal kezdtem, amelyet a menta színű selymességet nyújtó kondicionálóval folytattam, majd végül a kék tégelyes intenzív kiöblíthető hajpakolással fejeztem be. Időnként pedig önmagában használtam a szintén kék tégelyes nem kiöblítendő hajpakolás sprayt is, amely életet hozott a hajszálaimba két hajmosás között.

Már az első használat után nagyon pozitív eredményt tapasztaltam, ugyanis a töredezett hajszálaim végre lesimultak, és elképesztően selymes lett a hajkoronám, amit még a párom, Tomi és észrevett.:)
Pár használat után már egyértelművé vált számomra, hogy a legprémiumabb és legmagasabb kategóriájú fodrászati termékekkel vetekszik a Beology, amely ár/érték arányban szerintem abszolút verhetetlen. Mostanra az ,,énidőm” szerves részévé vált a Beology-program, amely nem csak életre kelti a megharcolt hajszálaimat, de még egy igazi relaxáló élményt is nyújt.

Nem kérdés, hogy ezek után ők lesznek a fürdőszobám állandó vendégei, ráadásul még azt is felfedeztem, hogy mennyire illenek a fürdőmbe ezek a szupermenő flakonok. :P

Szponzorált tartalom
Chloe 

Olvass tovább