[primary picture]

Sundance átlátszó napozó spray – vélemény

Beköszöntött a nyár, ami azt jelenti, hogy a nap nagy részében védenünk kell bőrönket a káros sugaraktól.
Én ezt már évek óta a dm saját márkás naptejével tettem, de idén úgy gondoltam, hogy kipróbálok valami újat, így megvettem pár napja ezt a Sundance átlátszó napozó spray-t. 

A csomagolás a már megszokott élénk narancssárga flakon, annyi különbséggel, hogy itt láthatjuk a termék mennyiségét (ami 200 ml). Egy sima pumpás spray-ről van szó, tehát nincs benne semmiféle káros gáz, ami a meghajtást biztosítaná. Illatát tekintve ugyanolyan, mint a Sundance sima napteje, talán egy kicsit jobban érezni rajta az alkoholtartalmat, de egyáltalán nem zavaróan (tényleg csak akkor, ha nagyon alaposan szimatoljuk). A termék maga víz-szerű állaggal rendelkezik, melyet a bőrre fújva én egy kicsit elkenek, hogy egységesebb legyen. Tényleg színtelen, és nagyon hamar beszívódik. Utána marad egy kis ragacsos érzet, de idővel az is elmúlik.

UVA és UVB sugarak ellen is véd. Azért választottam ezt, a sima naptej helyett, mert az mindig nehéz volt a bőrömön, és melegem lett tőle, miután beszívódott. Ennél a terméknél egyiket sem tapasztaltam. A bőröm könnyedén lélegzik, és egyáltalán nem nehezül el. 50 faktoros helyett most “csak” 30 faktorost vettem, mert előbbi olyannyira védett, hogy egy egészséges színem se lett. Itt viszont megvan a leégés elleni védelem (nagyon fehérbőrű vagyok, úgyhogy elhihetitek!), ráadásul még emellett szép, egyenletes barnulást is biztosít. Napozni én ugyan nem szoktam kifeküdni, mert tuti meghalnék, de útközben is jó hasznát veszem. Kompakt kialakításának köszönhetően a táskámban is könnyedén elfér. Nekem összességében bejött ez a termék, úgyhogy csak ajánlani tudom. 10/9 pont (csak azért, mert közvetlenül borotválkozás után pár percig picit csípi a bőröm, de ez majdnem minden krém esetében igaz).

Ivy Island ©, All Rights Reserved

Olvass tovább