[primary picture]

Sundance Aprés Pflege Creme – vélemény

Avagy magyarul: napozás utáni bőrgyugtató krém. Így hát folytatódik a napozós termékekkel kapcsolatos vélemény-sorozatom. :)

Ez a krém is a már említett ajándékcsomagban érkezett, és a csomagolása rögvest elnyerte a tetszésemet. Mivel napozás utánra szolgál, így a megszokott Sundance narancssárga helyett, egy élénkkék tubust kapunk, ami elképesztően kompakt, így a táskánkban is szépen elfér.
A 100 ml-es kiszerelés első ránézésre picit kevésnek tűnhet, de egyáltalán nem az, hiszen ez a termék kifejezetten az arc és a dekoltázs ápolására szolgál. (Persze, ha a nap más helyeken is picit megégette a bőrünket, nyugodtan használhatjuk, ahogy más irritáció esetén is, nekem például szuperül helyrehozta a borotva okozta pirosságot a lábamon.) 24 órás hidratáltságot ígér, amit hűen be is tart. Panthenol, E-vitamin, Aloe Vera és Citromfű is szerepel az összevetői között. Az állaga kissé vizes, de egyáltalán nem annyira, hogy elcsússzon az ember kezéről. Könnyed és frissítő az illata (a citromfű szépen kivehető benne, amit imádok), tényleg hűsíti a bőrt, ráadásul egy szempillantás alatt beszívódik. Komolyan! Mikor áttérek egyik orcámról a másikra, az előző már majdnem teljesen be is szívódott.


Péntek óta használom, minden este, lefekvés előtt bekenem vele az arcom és a nyakam, tehát már lassan egy hétnél tartok. Ezalatt a kevés idő alatt is elég sok javuláson ment keresztül a bőröm, hála ennek a terméknek. A napközben ért irritációkat csodálatosan eltávolítja, ráadásul a pattanások megfékezésében is szuperál. A családom tagjai is megjegyezték, hogy üdébb, egyenletesebb az arcbőröm, és valóban. Még arra leszek kíváncsi, hogy a menstruáció ideje alatt fellépő kipattogásra hogyan fog reagálni, de majd természetesen tájékoztatlak titeket a fejleményekről.
Addig is csak ajánlani tudom ezt a terméket, a legőszintébb véleményem szerint. Akár még nyári arcápolónak is megállja a helyét, legalábbis az én esetemben minden bizonnyal. 10/10 pont!

Ivy Island ©

Olvass tovább