Száj

Nem vitás, a száj az egyik legvonzóbb testrésze egy nőnek, főleg akkor, ha ki is emeli azt. Legyen tűzpiros, visszafogott árnyalatú, csillogó, vagy matt, egy szép rúzs sokat dob a megjelenésén. Ha még mindig keresed a tökéletes rúzst és meg szeretnéd spórolni a kísérletezést, tekintsd meg bejegyzéseinket, melyekben a legnépszerűbb bloggerek és vloggerek tetszelik le a dm-ben kapható dekorkozmetikai termékeket.

Best of 2018: Maybelline Matt Ink folyékony rúzs

Minden megváltozott, amikor kipróbáltam az első MAYBELLINE MATTE INK folyékony rúzsomat, úgyhogy gondoltam összefoglalom Nektek, miért is került be 2018 TOP termékei közé!

Körbenéztem a dm szájhigiénia részlegén

A szájápoló olajak kivételével, amit már csak alkalmanként használok, szinte minden szájhigiéniai terméket a dm polcairól veszek meg.

BUDGET BEAUTY | Trend It Up Lips & Perfumes kollekció

Pár hete már kint van a Trend It Up legújabb display-e a dm üzletekben...

TESZT | L'Oréal x Balmain rúzsok

Pár hete, elég hosszas várakozás után, végre valahára hozzánk is elérkeztek a csodaszép limitált kiadású L'Oréal x Balmain rúzsok.

Kedvenc rúzsok 1200 Ft alatt | Trend it up | Nancykeh Makeup

Kedvenc rúzsok 1200 Ft alatt | Trend it up | Nancykeh Makeup

Light Pink Kiss from the Hotel

A legutóbbi anyagunk ihlete egy fotózás előtti készülődés közben született meg

TESZT° Trend It Up ajakra valók | szeret-nem szeret

Amikor a márka megérkezett a dm drogériákba (hozzánk is, éljen), muszáj volt körülnéznem náluk.

Így sminkelnek a modellek + 5 rúzs swatch

Elhoztam Nektek a modellek titkát és bónuszként még 5 darab rúzst is, amit kamerák előtt próbáltam ki. Szerintem nagy titkot nem osztok meg vele, de érdemes egy-két trükköt megtanulni a Victoria's Secret modellektől vagy az Insta guruktól.