[primary picture]

Szárazsampon, a megmentő | Balea – dm

A Balea szárazsamponja nem csak felfrissíti a hajat, de hővédő, UV szűrő és még vitamin is van benne!

Pár éve volt egy gyenge kísérletem egy szárazsamponnal, de vagy a szárazsampon, vagy a technikám volt a hibás, használat után moshattam is ki a hajamat, mert fehérre festette a hajtöveket és bármit csináltam, nem szívódott fel.

img_6622

Aztán később a DM-ben megláttam egy nagyon színes, vidám csomagolású szárazsampont, amit a csomagolása miatt muszáj volt megvennem. A tapasztalatom annyira pozitív lett, hogy azóta is használok Balea száraz sampont. Az előző samponról itt írtam.

A Glamour napokon ingyenes volt a szállítás a DM webshopon, így elkerülve a tömeget, az utolsó pillanatban adtam le egy kisebb rendelést. A régi szárazsampont nem találtam, pedig annyira szerettem az illatát is, így egy másikat választottam.

Ez a 6in1 szárazsampon B5 provitamint tartalmaz, hővédelmet biztosít és UV szűrő is van benne, ezért nyáron sem kell aggódni. Az illata virágos, nem túl erős, nem fullasztó, nekem abszolút bejön a kicsit púderes, kicsit virágos illata. Két hajmosás között jó szolgálatot tesz, de hajformázáshoz is szoktam használni ha kell egy kis volumen a hajamnak. NAgyjából 20cm távolságról kell a hajra fújni miután alaposan felráztuk, leginkább a hajtövekre. Látszik, hogy egy fehér, por állagú dolgoról van szó, ha kicsit többet fújok, vagy túl közelről kerül a hajamra akkor elég fehér a végeredmény, de miután alaposan átfésülöm már nem is látszik, csak hogy sokkal frissebb a hajam.

Életmentő, ha nincs időm vagy kedvem hajat mosni, jól felszívja a felesleges faggyút és nem irritálja a fejbőrömet. Az ára is kedvező, 200ml 699Ft-ba kerül.

Vaniliapink

Javasolt termékek
Olvass tovább