[primary picture]

Szárazsampon – tökéletes társ a mindennapokban

Nincs idő minden nap hajmosásra? A Balea szárazsampon egy fújással gondoskodik a könnyed frissesség érzésről és a tökéletes megjelenésről.Frissesség egy fújással:

Korábban úgy érezhettük, hogy a szárazsampon mára már kiment a divatból. Azonban napjainkban újra a trendek közé sorolhatjuk, méghozzá egy jó okból, mert az új generációs szárazsampon több szempontból is hatásos eredményt nyújt. Nem csak a fölösleges faggyún szívódik be, hanem a frizuránkat is frissen mosottá varázsolja, ezen felül ad egy alapot a hajformázásnak is. A többnapos hajnak nem csak friss érzést biztosít, hanem friss illatot is nyújt.  

Így már érthető, hogy miért is tökéletes társ a mindennapokban.

Volumen és könnyen kezelhetőség egy pillanat alatt

A szárazsamponnal befújt haj tökéletes alapot ad a további formázásokhoz is, hiszen a spray a hajat könnyen kezelhetővé varázsolja, anélkül, hogy ragadó hatást eredményezne.  Rakoncátlan hajra is van egy megoldás, ebben pedig a Balea száraz hajbalzsamunk segít. Két hajmosás között fényesebbé és bársonyosabbá varázsolja a hajat, akár szárazsampon használata után is lehet alkalmazni. Argánolajjal varázsolja a hajat puhává és simulékonnyá, ezenkívül könnyen fésülhetővé teszi a hajat és selymes ragyogásról is gondoskodik.

Egyszerű alkalmazás

A zsírosodáscsökkentő hatást a szárazsamponok a szilikátnak, illetve különböző keményítő keverékeknek köszönheti. Ebben a Balea termékei szintén kivételesek, hiszen szilikon és ammónia mentesek. Az alkalmazása pedig teljesen egyszerű: kezdéshez fésülje át alaposan a haját. A ruhája védelme érdekében, a vállára teríthet egy törülközőt, védve ezzel annak tisztaságát. Végül, kb. 20 cm távolságból fújja be a zsíros területeket. Hagyja 1-2 percig hatni a szárazsampont, majd jól masszírozza be a fejbőrbe és alaposan fésülje át a haját még egyszer.
A látható foltok elkerülése érdekében a vásárlásnál vegye figyelembe a hajszínét és ennek megfelelően válasszon szárazsamponjaink közül. Szőkébb, világosabb hajra a Balea Szárazsampon világos hajra javasolt, míg egy sötétebb hajnál a Balea Szárazsampon sötétebb hajra termékhez nyúljunk.


Olvass tovább