Szem

Egy jól elkészített szemsmink kiemeli tekintetünket és üdévé varázsolja egész arcunkat. Segítségünkkel a legbonyolultabbnak tűnő füstös szemek és tusvonalak elkészítését is könnyedén elsajátíthatod, hiszen népszerű beauty bloggerek és vloggerek mutatják be lépésről lépésre elkészítésüket, továbbá első kézből értesülhetsz a dm-ben kapható legújabb szemápolási termékekről, hogy mindig naprakész lehess a szépségápolás terén.

Így készíts romantikus sminket - lépésről-lépésre!

Ha kíváncsiak vagytok, számomra milyen egy romantikus, minden randira bevethető teljes smink, pörgessétek végig a legújabb bejegyzésem!

Hello New York, G'Day Sydney - az Essence limitált palettáit teszteltem

Az Essence előtt le a kalappal, egyre jobb minőségű termékeket gyártanak, ezzel a palettával pedig nagyon beletrafáltak!

Vízzel lemosható spirál?

Az alábbi "Első benyomás" videóban Maybelline újdonságokat teszteltem, ez alapján pedig megosztom veletek is a véleményem!

MAYBELLINE SNAPSCARA - Termékteszt

Mára elhoztam Nektek egy igazán izgalmas új terméket, a Maybelline Snapscara spirált, amit meg is mutatok éles használatban is.

Könnyen elkészíthető őszi smink

Jöhetnek a melegebb ruhadarabok, és velük együtt az őszi színek, és nem csak az öltözködésünkben, hanem a sminkünk terén is. Ma megosztok egy sminket, amit bárki könnyedén elkészíthet!

SZATÉN ÉS METÁL KRÉMES SZEMHÉJFESTÉK, AMI TART ÉS TART…

Eljött a krémes szemhéjfestékek nagy pillanata! A sejtelmesen szikrázó szatén és a fémes hatás most az igazi nagy dobás a divatvilág top bemutatóin.

Alverde "szemápoló szemrevalók"

Ezeket a termékeket gyakorlatilag minden nap használom. Állandóan van belőlük otthon, nem engedem meg hogy elfogyjanak.

Első benyomás | Tavaszi smink Trend It Up újdonságokkal