[primary picture]

Szerzemények n°2 – Joy Napok

A Joy Napok alkalmával már jóval kevesebb mindent választottam és szinte csak sminktermékek landoltak a kosaramban. :) A mai posztban ezekről mesélek nektek.

A Glamour napok alkalmával már nagyrészt mindent beszereztem amire itthon szükség volt, a háztartási dolgoktól kezdve a tisztálkodási szereken át a kívánt smink termékeket is. Barcelona előtt még sikerült megejtenem egy kis vásárolgatást, de a Joy Napok alkalmával így már jóval kevesebb mindent választottam és szinte csak sminktermékek landoltak a kosaramban:) A mai posztban ezekről mesélek nektek.

Mint amennyi a képen látható, annyi terméket is sikerült vásárolnom, így az előzőhöz képest jóval kevesebbek költöttem – hála isten:D.

Külön külön még egyiket se próbáltam – kivéve ami korábbinak az újra vétele, illetve a rúzs – , így inkább csak a miértekről tudok mesélni, később pedig beszámolok a használata közben szerzet tapasztalatokról is egy-egy posztban.
Max Factor Facefinity alapozó – már jó ideje keresgéltem, mivel Glamour napok alkalmával sajnos a nekem megfelelő árnyalatot mindenhol lefosztották. A DM üzleteiben már mérhetően olcsóbban lehetett hozzájutni, így kifejezetten örültem, hogy a munkahelyem mellett feltöltötték, és még az utolsó darabot sikerült elhoznom. Úgy tűnik jelenleg, hogy ez AZ alapozó. most.

Maybelline Fit Me alapozó – Korábban már próbáltam ezt a terméket, csak eggyel sötétebb árnyalatát, ami annyira nem passzolt már a világosabb bőrömhöz. Mivel idén nyáron szeretnék felelősség teljesen napozgatni így valószínűleg nem is leszek olyan barna ezért most egy világosabb árnyalatot választottam. Remélem ez is jó lesz. Szeretek kísérletezgetni az alapozókkal így általában váltogatom őket, majd amikor úgy érzem visszatérek a kedvencekhez.

Maybelline The Burgundy bar paletta –  Most tavasszal jutottam el oda, hogy már a DM üzleteiben is kapható a termék, így gyorsan meg próbálgattam, hogy biztos megéri-e elvinni – 2000 Ft volt így féláron.  Mondhatom gyönyörű színe van, alig várom, hogy felavathassam a sajátomat is. Remélem, hogy valamilyen csodás kora nyári sminket is tudok vele alkotni.

Maybelline Master Strobing Stick highlighter stift – Miután kipróbáltam, hogy miért is annyira jó ez az egész téma, elkezdtek érdekelni a highlighterek, így egyre többet beszereztem kipróbálásra, mindenféle textúrában és árnyalatban. Így esett a választásom erre a hűvös rózsaszín stickre, mivel szeretném élesben is kipróbálni, hogyan viselkedik.

L’Oreal La Vie En Glow highlighter paletta – Hasonló az ok az előzőhöz, viszont itt inkább a színek tetszettek meg. Szép hideg árnyalatok, így passzolni fognak bármelyik sminkemhez is. Vannak benne olyan árnyalatok is amelyeket akár bronzosítóként, vagy pirosítóként is használhatóak.

L’Oreal Bonjour Nudista BB krém – Nyáron már nem mindig van kedvem alapozót felkenni, és a Pupás BB krémem kifogyóban van, így gondoltam beújítok valami újat, hátha ez is megteszi a magáét. 

L’Oreal Smooth Sugar kakaó vajas arcradír – Nagyon tetszett az Glamour napokon vett szőlőmag olajos változat is, így szerettem volna a másikat is kipróbálni. A kivi magos verzió annyira nem nyerte meg magának a figyelmemet, mivel túl hígnak tűnt, és különösebben nincsenek pattanásaim.

Bourjois rúzs – Szintén Glamour Napokon vettem egy másik változatot, és az ígéretét betartva tényleg elég hosszan tart. A finish-e elég matt, de nem ez leesik-a-szám-darabokban matt-ra hanem finom puha marad utána az ajkaim. Az egész listából ez az egyetlen, amit már kipróbáltam és mondhatom, hogy ennek is csodaszép és tartós a színe. Mesélek majd nektek bővebben is.

Igazából tényleg ennyi volt, semmi mást nem vettem már mellette. Ez a Joy Napok tényleg már csak arra jó hogy ha valamit nem vettél meg előtte akkor most beszerezheted. Sokkal több értelme lenne, hogy ha az egyik ősszel a másik pedig tavasszal lenne, és nem mindkettő mindkétszer. De ez csak az én véleményem.

Ti szereztetek még be valamit most?

Szép Napot!

Spoon and brush blog 

Olvass tovább