sztorik a témában

beautyworkshop

MICSODA ÉJSZAKA VOLT! – DM BEAUTY WORKSHOP

Neonfények, sejtelmes helyszínek, izgalmas programok és világmárkák – egy rendkívül izgalmas és hangulatos, éjszakába nyúló rendezvény vendége lehetett a Rúzs és Más.

NORIE Funboxing

dm ajándék és élménybeszámoló

dm beauty workshop és egy zsák ajándék története

Kedden este egy nagyon izgalmas eseményen vehettem részt...

Újdonságok a dm-ből, és óriási nyereményjáték!

Hoztam nektek egy új videót, amiben megmutatom, milyen újdonságokkal térhettünk haza a dm által szervezett Beauty Workshop-ról.

BEMUTATKOZTAK AZ ŐSZI - TÉLI SZÉPSÉGÚJDONSÁGOK A DM BEAUTY WORKSHOPJÁN

Már kicsivel több, mint egy hónap is eltelt a dm őszi Beauty Workshopja óta, de mindenképpen szerettem volna tesztelni a rendezvényen kapott termékeket, mielőtt beszámolok Nektek róluk.

dm Beauty Workshop 2018. október 9.

Bele is vágok a közepébe és elmesélem hogyan történt az estém...

DM BEAUTY WORKSHOP TAVASZ /vlog, unboxing, nyereményjáték/

Ebben a videóban megmutatom Nektek, hogy milyen szuper eseményen jártam a dm jóvoltából, az elején lesz egy kis vlog a végén pedig megmutatom , hogy miket is kaptunk.

Ilyen volt a dm Beauty Workshop - férfi szemmel

A héten ellátogattunk a dmnek az egyik rendezvényére, elmentünk egyik reggel úszni egyet és mint kiderült nyertünk egy díjat is!

Hello Men's World, hello ismét dm Beauty Workshop!

Ismét abban a szerencsében részesülhettem, hogy bloggerként ott lehettem a Szépségsztorik legújabb Beauty Workshopján, remélem az alábbi beszámolóval egy kicsit Nektek is átadhatok az ottani szuper hangulatból!

NORIE Videó - 4. dm Beauty Workshop

Nemrég került megrendezésre a 4. dm Beauty Workshop, aminek ismét én lehettem a műsorvezetője! Ennek kapcsán csomó újdonságot ismerhettem meg én, és persze a vendégek is, amit most egy Funboxing keretén belül Nektek is megmutatok!

# Videó miatti próba

Budapest park videó

NORIE Videó - dm smink

Takács Nóri videójában megmutatja hogyan sminkel trend IT UP termékekkel és a dm exkluzív beauty eseményéről is beszél, amin akár ti is részt vehettek! ;)