sztorik a témában

workshop

MICSODA ÉJSZAKA VOLT! – DM BEAUTY WORKSHOP

Neonfények, sejtelmes helyszínek, izgalmas programok és világmárkák – egy rendkívül izgalmas és hangulatos, éjszakába nyúló rendezvény vendége lehetett a Rúzs és Más.

dm beauty workshop és egy zsák ajándék története

Kedden este egy nagyon izgalmas eseményen vehettem részt...

BEMUTATKOZTAK AZ ŐSZI - TÉLI SZÉPSÉGÚJDONSÁGOK A DM BEAUTY WORKSHOPJÁN

Már kicsivel több, mint egy hónap is eltelt a dm őszi Beauty Workshopja óta, de mindenképpen szerettem volna tesztelni a rendezvényen kapott termékeket, mielőtt beszámolok Nektek róluk.

dm Beauty Workshop 2018. október 9.

Bele is vágok a közepébe és elmesélem hogyan történt az estém...

dm Beauty Workshop - Beszámoló

Nemrég került megrendezésre a negyedik dm Beauty Workshop, amire ezúttal én is meghívást kaptam bloggerként. Az este helyszínéül az Extra Budapest szolgált, az eseményen bemutatásra kerültek a tavaszi újdonságok, és kreatív programokon is részt vehettünk

DM BEAUTY WORKSHOP TAVASZ /vlog, unboxing, nyereményjáték/

Ebben a videóban megmutatom Nektek, hogy milyen szuper eseményen jártam a dm jóvoltából, az elején lesz egy kis vlog a végén pedig megmutatom , hogy miket is kaptunk.

Ilyen volt a dm Beauty Workshop - férfi szemmel

A héten ellátogattunk a dmnek az egyik rendezvényére, elmentünk egyik reggel úszni egyet és mint kiderült nyertünk egy díjat is!

Hello Men's World, hello ismét dm Beauty Workshop!

Ismét abban a szerencsében részesülhettem, hogy bloggerként ott lehettem a Szépségsztorik legújabb Beauty Workshopján, remélem az alábbi beszámolóval egy kicsit Nektek is átadhatok az ottani szuper hangulatból!

Ilyen volt az őszi dm BLOGGER Workshop - élménybeszámoló

Ha valamiért érdemes bloggernek lenni, akkor azért mindenképp, hogy az ember lánya részt vegyen olyan grandiózus blogger eseményeken, mint pl. az október 9.-ei dm Beauty Workshop Night Edition!

dm Beauty Workshop - Night Edition

ALEXY VIVI: ÓRIÁSI ŐSZI HAUL

A videóban hoztam Nektek egy hatalmas őszi hault: ruhák, sminkek, kiegészítők, lakásdekoráció.

INTIM FÉRFI TERMÉKEK TESZTELVE LACIVAL

Egyre több termék jelenik meg a boltokban férfiaknak úgyhogy Lacit mindenképp be kellett vonnom a tetsztelésbe

EGY VILLÁBAN JÁRTAM? HATALMAS UNBOXING Vlog Réka

Sziasztok! Most egy újabb heti vloggal jelentkezek nektek, most végre egy eseménydúsabb hetemet tudtam nektek bemutatni, remélem tetszik!

DM Beauty Workshop 2018 március 22.

Életem első nagy szépségkonferencia élménye, amit soha nem fogok elfelejteni és ezért külön köszönet jár a dm csapatának!

ÉLMÉNYBESZÁMOLÓ A DM TAVASZI BLOGGER WORKSHOP-RÓL

Ahogy azt már nálam, és sok blogger társamnál láthattátok, a múlt héten a dm tavaszi Blogger Workshop-ján vettünk részt.

ÉLMÉNYBESZÁMOLÓ A DM TAVASZI BEAUTY WORKSHOP-RÓL

Ismét egy napi vloggal készültem Nektek, amiben többet között a dm Beauty Workshop izgalmas pillanatait is megmutatom! :)

Beauty Villa | Dm Blogger Workshop VLOG

Blogger Workshop élménybeszámoló

A múlt héten egy szuper rendezvényen vehettem részt a dm jóvoltából, ami több szempontból is nagyon különleges volt!

A dm bloggertalálkozóján jártam

Csütörtökön a dm jóvoltából egy csodás napot töltöttem Budapesten, ahol a Balea, az Alverde, a trend IT UP, a S-he, a L'Oréal és a Coconutoil Cosmetics újdonságaival ismerkedhettem meg.

dm Beauty workshop

Nem sok blogger és sajtó eseményre jutok el, de ha valami ígéretesre invitálnak, általában elmegyek. Így történt ez tegnap is, amikor részt vettem a dm Beauty Workshopján.