[primary picture]

Takács Nóra kedvencei - ÁPRILIS

Nóri minden hónapban kiválasztja az aktuális kedvenc termékeit, amit a dm-ben szerez be! Az első hónapban többek között olyan termékekről számol be, mint a koffeines szempillaspirál, szenzitív férfi tusfürdő, vagy egy bevált macskaalom!

alverde éjszakai koffeines szérum szempillaspirál

Vannak a szépségápolásnak igazi Szent Grál termékei. Ez a koffeines szempillaspirál egy igazi legenda. Először a neten olvastam róla évekkel ezelőtt. Annyira megtetszett a leírása, a kommentelők véleménye és értékelései alapján, hogy azonnal késztetést éreztem elrohanni egy dm-be és beszerezni egyet, mert ezt nekem is ki kellett próbálnom! Kaptam hát a cipőmet, táskámat és már ott is voltam az üzletben, ahol kerestem, kerestem, de nem találtam. Teljesen üres volt a sor, mind elvitték. Átmentem egy másik üzletbe, ahol találtam egy utolsó darabot. Mondanom sem kell, hogy fénysebességgel raktam a kosaramba. Hazavittem, kipróbáltam, hamar el is használtam az egészet. Nem lesz egy nap alatt eredménye, de egy-két hét elteltével már érezni, hogy a szempillák szépen megerősödnek, sokkal szebbek, amikor kifestjük őket! Mikor elfogyott, reményekkel telve indultam újat venni, azonban nyilván megint elfogyott mire odaértem… Több, mint egy éve azonban nincs ilyen gondom, mióta elindult a dm webshopja. Kitaláljátok, mit rendeltem először? :) Igen, bizony, egyszerre hármat is! :)

 

Dove tusfürdő – green clay

Pár hete ismerkedtem meg az agyagos tusfürdők világával először, és be kell ismerjem, azóta a rabja vagyok. Alapvetően reggel szeretek tusolni, de olyan kellemes élményt nyújt a Dove tusfürdő állaga és illata is, hogy mostanra beálltam az este (is) tusolók táborába. Nagyon élvezem a használatát, alig várom, hogy a rózsaszín párját is teszteljem és felfrissítsem a stresszes, városi környezetben megfáradt bőrömet!

 

SEINZ sensitive tusfürdő

Már éppen kezdtem izgulni, mert a férjem is szemet vetett az agyagos tusfürdőmre, annyira bejött neki az illata, de szerencsére a dm Beauty Workshop-on megismerkedtünk az új, dm férfi vonallal, a SEINZ márkával, és kaptunk belőle egy kis ízelítőt is. Hazavittem és azonnal sikert aratott. Nagyon klassz, sportosan elegáns a megjelenése, az illata pedig pont olyan, amilyet én a férfiakon szeretek: karakteres, mégsem tolakodó. Telitalálat!

 

Dein Bestes macskaalom 

Akinek van cicája, és lakásban tartja az tudja, hogy a macskaalomnak bérelt helye van a bevásárlólistánkon. Eleinte nem is gondoltam, hogy mennyire fontos dologról van szó, úgy véltem egyik olyan, mint a másik. Aztán rájöttem, hogy nagyot tévedtem, hú de mekkorát! Pár hónap kísérletezés után került a kezembe először a Dein Bestes vanília illatú alom, a legjobb barátnőm ajánlotta. Ő nagy cicás már évek óta, szóval tudja mit beszél. Kipróbáltuk és nagyon bejött nekünk is: Poppy is szereti, klassz az illata és az ára is kiváló. 

 

 

Serum nedves törlőkendő: 

Nem csak cicám, kutyám is van. Max-et mindenhová visszük magunkkal: utazni, hotelekbe, éttermekbe, és persze kutyasuliba, úszni, és a haverokkal játszani esténként. Mozgalmas élete egyik fontos kiegészítője a nedves tappancstörlő kendő, amiből tartunk mindenütt: a lakásban, a kocsiban, a kutyatáskában, a bőröndünkben, tényleg mindenhol. Így szépen és könnyedén tudjuk megtörölni mind a négy lábacskáját, és kész is: tisztán tud belépni a lakásba, hogy nagyot szusszanva azonnal álomba szenderüljön az újabb közös kalandokig.

 

Javasolt termékek
Olvass tovább