[primary picture]

Takács Nóra kedvencei - JÚNIUS

Nóri minden hónapban kiválasztja az aktuális kedvenc termékeit, amit a dm-ben szerez be! Júniusban a nyári kedvencei közül a legfrissítőbb haj-és bőrápoló termékeit, és kedvenc kókuszvizét véleményezte!

dmBio natúr Kókuszvíz 750ml

Szeretitek a kókuszvizet? Én egészen odavagyok érte. Az íze nem olyan, mint a kókuszos csokinak, mondjuk nem is tudom miért számítottam arra. Talán csak azért, mert máshonnan a kókusz ízét még nem éreztem korábban, nem volt jellemző, hogy kókuszt nassoltunk volna gyerekkoromban. :) Aztán felnőttként a nászutunkon egy édenkertben sétálgattunk a férjemmel egy meleg trópusi helyen, és találtunk egy kókuszdiót a földön. Kis tanakodás után kitaláltuk, hogy miként törjük fel, majd miután sikerült, kiittuk a levét. Akkor találkoztam először ezzel a különleges ízzel és azóta keresem megszállottan a legfinomabb dobozos verzióját. Örülök, hogy rábukkantam erre a dm-ben, lehűtve igazán mennyei!

Balea hajparfüm 100ml

Hajparfüm. Ez is egy olyan dolog, ami ha létezett is eddig, én biztosan nem tudtam róla. A hajparfüm annyiban merült ki nálam, hogy néha a rendes parfümömből fújtam egy keveset a hajamra, ugyanis ott nagyon sokáig megmarad bármilyen illat. Igen ám, de eléggé kiszárítja a hajat ez a kis trükk az alkoholtartalom miatt, ezért örültem meg, amikor észrevettem, hogy már létezik erre is megoldás, mégpedig speciális hajparfüm formájában. Ez a virágillatú kis üvegcse pont akkora, hogy kényelmesen elfér a táskámban, így mindig illatos és friss frizurával jelenhetek meg mindenhol.

Balea frissítő Tusfürdő Schönheitsgeheimnisse „Kaktusfeige”, minden bőrtípusra, 250 ml

Apropó illatok! Mi alapján választotok tusfürdőt? Illat, összetevők, márka, ár? Nálam az első mindig az, hogy milyen az illata. Nagyon sokáig tudok ezzel bíbelődni az üzletekben, egyszerűen jó kedvem lesz a sok szimatolástól. Most ebbe a kaktuszfüge- és görögdinnye-kivonatot tartalmazó tusfürdőbe szerettem bele azonnal.  A pezsdítő illata mellett, már csak az árát imádom jobban!

Dr. Organic Roll-on, teafa 50ML

Most, hogy vége a májusi monszunnak, végre jönnek a meleg, nyári napok! Ezzel együtt pedig az örök ellenség, az izzadás. Nemrégiben egy utazásomra elfelejtettem dezodort vinni magammal, de szerencsére a barátnőmnél pont volt egy bontatlan új darab, amit nekem adott, így mentve meg a kellemetlen pillanatoktól. Nagyon megtetszett az illata és az állaga ennek a természetes, dr. Organic antibakteriális dezodornak, örömmel ajánlottam Anyukámnak is nemrégiben.

Garnier Skin Naturals Micellás víz sensitive, 400ML

A Nagyágyú. Ezzel talán el is mondtam mindent. Évekkel ezelőtt kezdtem használni a rózsaszín verziót és nálam totális szerelem. Mára már annyira az életem része lett, hogy amikor a férjem látja, hogy fogyóban van, akkor néha magától is vesz nekem, mert tudja, hogy úgyis elhasználom az újat is hamarosan. Aki még esetleg nem próbálta, bátran tegye meg!

Javasolt termékek
Olvass tovább