[primary picture]

Takács Nóra kedvencei - MÁJUS

Nóri minden hónapban kiválasztja az aktuális kedvenc termékeit, amit a dm-ben szerez be! Májusban a kedvenc rúzsáról, néhány bio újdonságról, és a számára bevált tisztító termékeiről írta le a tapasztalatait.

trend IT UP Ultra Matt ajakrúzs

Bevallom én nagy Youtube fan vagyok, órákat tudok lógni rajta videókat nézve. Szóval tudom milyen az, amikor meglát az ember valamit, ami tetszik neki, és végig böngészi még a komment szekciót is, hátha valaki feltette már ugyanazt a kérdést: honnan van az a táska/blúz/fülbevaló, amit az adott youtuber visel.

Nos, én az utóbbi időben sosem látott mennyiségű levelet kaptam, hogy milyen rúzs volt rajtam ezen vagy azon a képen/videóban/sztoriban. Megsúgom hát, hogy ne kelljen kutakodni sehol sem: trend IT UP ultra matt ajakrúzs - 483 :) Ez a jelenlegi kedvencem. Egy fantasztikus fukszia színről van szó, amiből csak egy keveset csenek az ajkam közepére és onnan az ujjaimmal ütögetem el a természetes hatás végett. IMÁDOM!

 

GARNIER BIO ápoló olaj

Ez a hónap nálam a GARNIER bio-ról szól. Ott voltam a sajtótájékoztatón, amikor először találkoztunk a termékekkel, azóta tesztelgetem őket, sőt már egy videót is forgattam róluk. Nagyon tetszik az egész termékcsaládban, hogy organikus minősítéssel rendelkezik, vegán, azaz a termékek nem tartalmaznak állati eredetű összetevőt, és szuper alapanyagokat használnak. A jelenlegi kedvencem az organikus levendulából készült arcolaj. Az illata azonnal megnyugtat, az összetevői pedig szépen kisimítják az arcbőrömet reggelre.

 

dmBio puffasztott rizsszelet, tejcsokoládéval

Nálatok milyen az esti bűnözős nasi? Nálam mostanában valamilyen egészséges finomság, gyümölcs, de legtöbbször az örök kedvencem, a puffasztott barnarizskorong lágyan olvadó csokoládéval bevonva. Úgy a legfinomabb, ha előtte jól lehűtöm. Már csak egy jó film kell hozzá és teljes a kényeztetés. Hmmm...

 

Denkmit öblítő „Himmlische Frische" friss illattal

Ha mosásról van szó, egyértelműen az öblítő kiválasztásával töltöm el a legtöbb időt az üzletben. Percekig tudom szaglászni, hogy melyiket is válasszam, hiszen ma már nagyon nagy a kínálat. Számtalan verziót próbáltam már, míg végül megfigyeltem, hogy vonzódom a kék színűekhez, mert azoknak mindig olyan friss és egyszerű illatuk van. Mint a patak vize, ez szokott eszembe jutni. A jelenlegi kedvencem ez a Denkmit öblítő, elvarázsolt az illata és az ára is kedvező!

 

SANYTOL fertőtlenítő univerzális felülettisztító spray

Akinek van otthon kisállata, tudja milyen hasznos egy jó társ a tisztításban. Eleinte, amikor Max még pici volt és ment a szobatisztaságra nevelés, szerintem hetente elfogyasztottunk egy flakon SANYTOL-t. Sokáig keresgéltem, hogy mit is kellene használni, míg végül a kisállat boltban ajánlották ezt a márkát és teljesen meg vagyok elégedve vele, olyannyira, hogy mai napig ezt használom a konyhától a fürdőszobáig. Jó illata van, és percek alatt végez a leggonoszabb bacikkal is. 

 

 

Javasolt termékek
Olvass tovább