[primary picture]

Tavaszi felüdülés a bőrnek

A tél lassan a végéhez ér remélhetőleg, volt hogy már megjelentek a tavaszi nap első sugarai, de gyorsan vissza is bújtak és visszatért a zord hideg.

Balea BodySchaum Gentle Rose testápoló

Ilyen időjárás mellett is fokozottan oda kell figyelni a bőrápolásra, így elhoztam nektek Balea két arcmaszk és egy hab állagú testápoló tesztjét, lássuk, hogy szerepeltek nálam.
Legyen szó testápolásról vagy arcápolásról mindig fontos a megfelelő termék kiválasztása. Szeretek új dolgokat kipróbálni és amikor nővérem megkapta a tiszaújvárosi dm nyitásakor a dm kedvencek csomagot behúztam magamnak egy testápolót.

Balea BodySchaum Gentle Rose

Habos állag, rózsás illat gondoltam tökéletes lesz. Nyári időszakban lehet, de sajnos most a téli hidegben nem állta meg a helyét. Jobban kiszáradt a kezem, mint használata előtt, viszont meg kell hogy jegyezzem, ekcémás a bőröm, így még több hidratálást igényel, mint egy normál bőr.

Alapjáraton tetszik az ötlet, hogy hab állagú a termék, mert hihetetlen gyorsan felszívódik, de olyan érzésem van, mintha el is illanna, semmi hatás nélkül. A nyári időszakban majd visszatérek hozzá, hátha, de elsőre nem volt az igazi.

Balea Soft & Clear 

Balea Soft & Clear arcmaszk

Erről a maszkról már írtam nektek korábban is az Arcmaszkok bevetésen cikkemben. Azóta sem változott a véleményem. Kellemes érzés, nem kell megküzdeni az eltávolításával, már többször újra vásároltam és ha arcmaszkozni van kedvem legtöbbször érte nyúlok.

Balea Tuchmaske

Az első fátyol maszkom egy Balea Aqua Tuchmaske volt, amit nagyon nem szerettem, viszont válogatva a dm polcain ráakadtam a kedvencemre,ami a Balea aktív szenes fátyolmaszkja. 
Az illata kicsit furcsa volt elsőre, de a következő darabnál már egyáltalán nem zavart. Kb. már 3-4 alkalommal újra vettem a terméket és elégedett vagyok vele. 10-15 perc inkognitóban, a barátomat ijesztgetve és kész is a baba pofa. 


Balea Tuchmaske arcmaszk

Miután eltávolítom a maszkot, a már jól megszokott kis aliexpresszes kütyümmel belemasszírozom a bőrömbe és máris hidratáltságot és kellemes puhaságot kapok végeredményül. 
 
Nektek van kedvenc arcmaszkotok?


 

Olvass tovább