[primary picture]

PARFÜM KVÍZ

Hova utaznál el legszívesebben téli kikapcsolódásként?
Melyik téli program kapcsol ki a leginkább?
A téli italok közül melyikre esik legtöbbször a választásod?
Melyik téli édességet fogyasztod legszívesebben a téli hónapokban?
A téli kiegészítők közül melyiket hordod legszívesebben?
Mi az, ami nélkül nem indulsz el otthonról egy hűvös téli reggelen?
Melyik stílus jellemez leginkább?
A téli ünnepek közül melyiket szereted a legjobban?
Melyik sorozatból tartanál legszívesebben egy egész napos maratont?
Milyen színeket társítanál magadhoz?

A Teszt kiértékelése

Virágos illatú parfümök

A legnagyobb illatcsaládot a virágos jegyek képviselik, melynek jellegzetes tulajdonságai, hogy nőiesek, természetesek, bájosak, elegánsak.

Tudj meg mindent a virágos parfümökről

A virágos illatok összetevője lehet akár egyetlen különleges virág is, mint amilyen a rózsa, nárcisz, az ylan-ylang, az írisz, szegfű, vagy jázmin akár. Ezek keveredésével válik igazán könnyűvé, csábítóvá, érzékivé a parfüm – ahogyan viselőjük is!

Parfümök megtekintése

Javasolt termékek

A Teszt kiértékelése

Keleties illatú parfümök

Ez a népszerű illat típus a Kelet illatainak világát idézi, keverednek benne Arábia édes balzsamos és gyantás jegyei, Indiai értékes fűszerei. Aki ebbe a típusba tartozik, az kedveli az intenzív, különleges illatokat, szeret ezzel is kitűnni a tömegből!

Tudj meg mindent a keleties parfümökről

Ezeknek az illatoknak – ahogyan a viselőjüknek is – időre van szükségük ahhoz, hogy teljesen kibontakozzanak. Ezután azonban nagyon dominánsak, és sokáig megmarad az illatuk, így jön létre érzéki, csábító, elegáns jellegük. Általában tartalmaznak vaníliát is, amit szívesen kombinálnak gyantával és fás jegyekkel, valamint egzotikus virágokkal és fűszerekkel.atunk.

Parfümök megtekintése

Javasolt termékek

A Teszt kiértékelése

Citrusos illatú parfümök

A citrusos parfümök könnyűek, sportosak, főleg gyümölcsös, bizsergető összetevőket tartalmaznak. Citrus gyümölcsökből, valamint a virágos jegyek közül fréziából és gyöngyvirágból állnak, az aromás jellegüket pedig a hozzáadott kakukkfűnek és rozmaringnak köszönhetik!

Tudj meg mindent a citrusos parfümökről

A citrusos illatok képviselői élénkítő, frissítő hatással vannak környezetükre, emellett sokoldalúak, igazi színfoltját képezik minden társaságnak.́s.

Parfümök megtekintése

Javasolt termékek

A Teszt kiértékelése

Fűszeres illatú parfümök

A fűszeres parfümök különböző fűszeres jegyek összjátékából állnak, illatuk nagyon feltűnő, így viselőjük is hamar kitűnik még egy nagyobb tömegből is. Olyan fűszerek találhatóak meg az illat összetevői között, mint a rozmaring, bors, gyömbér, kiegészülve a parfüm citrusos jegyeivel.

Tudj meg mindent a fűszeres parfümökről

A fűszeres illatok kedvelői intenzíven élik meg a mindennapokat, ahogyan az illatuk, ők maguk is tüzesek, hevesek az érzelmeik.

Parfümök megtekintése

Javasolt termékek

A Teszt kiértékelése

Gyümölcsös illatú parfümök

A gyümölcsös parfümök különböző gyümölcsök illatkompozícióiból állnak. A különböző párosítások révén természetesen édeskés, pezsdítően élénk vagy érzéki jeggyel lesznek gazdagabbak.

Tudj meg mindent a gyümölcsös parfümökről

Modernséget, frissességet, könnyedséget áraszt magából az, aki ezt az illatot választja magának! Ezek az illatok a legutóbbi nyaralásunkra, egy jéghideg koktélra, napfényes tengerpartokra emlékeztetik az embert, viselője így szintén megnyerő, pozitív személyiség.sszenciái is.

Parfümök megtekintése

Javasolt termékek

A Teszt kiértékelése

Fás illatú parfümök

A fás jegyű parfümök nagyon kiegyensúlyozottak, ugyanakkor szárazak és markánsak is egyben. Viselőik olyan, a természetességet előtérbe helyező személyek, aki folytonos harmóniára törekednek mind magukkal, mind a környezetükkel kapcsolatban!

Tudj meg mindent a fás parfümökről

A fás parfümök egyfajta melegséget, érzékiséget adnak viselőjüknek, anélkül, hogy émelyítőnek vagy nehézkesnek hatnának. Alapjegyei közé tartoznak a pézsma, illetve ámbra összetevők, emellett az olyan értékes illóolajok, mint amilyen a cédrusfa, rózsafa, vagy szantálfa például.

Parfümök megtekintése

Javasolt termékek

Olvass tovább