[primary picture]

Tényleg olyan jó a Barnängen?

Abszolút a mediterrán életérzés és a déli szélsőségek rabja vagyok, így a visszafogott skandináv stílussal megjelenő Barnängen engem hosszú ideig hidegen hagyott - még a rengeteg pozitív vélemény ellenére is.A nemrégiben bevezetett Nordic Rituals család azonban felcsigázott, és a dm eseményén a többi vonallal is megismerkedhettem, sőt, egy mini szettet is kaptunk ajándékba. :)
A Nutritive tusfürdő és testápoló, valamint az All Over Rescue testbalzsam volt a bájos dobozkában, én pedig kíváncsian vetettem bele magam a tesztelésbe, méghozzá azzal a szemszöggel, hogy vajon megéri-e a drogériás átlagtól valamivel magasabb árát a Barnängen.
A tusfürdő könnyed, kellemes és krémes - minden szemszögből ezek a jellemzők igazak rá. Igazi tisztaságillata van, nem túl kevés, nem túl sok... nyugalmat árasztó komfortillat, bár az én túlzásokat kedvelő ízlésemnek jobban tetszene, ha erőteljesebb lenne.

Enyhén áttetsző, megfelelően habzik és kellően folyós állagú, azonban így is egyértelműen táplálja a bőrt. Nem világmegváltó darab, nem is nyújt extra élményt a használata, ugyanakkor egy hosszú, fárasztó nap végén sokszor az egyszerűsége esik a legjobban.

A kérdés az, hogy ez az egyszerűség számodra megéri-e a kicsit magasabb árat.A testápoló kifejezetten könnyed állagú, szinte elfolyik a tenyeremben, emiatt könnyen kenhető, ugyanakkor nem túl gazdag. Ez az a típusú testápoló, ami mindennapos használatra való, mert soha nem lesz sok, ugyanakkor naponta elő-elő kell venni, mert nem tud tartós hatást kifejteni.

Ennek is egyszerű, kellemes illatot próbáltak adni, érezhető is rajta, azonban mögötte meg-megjelenik egy általános krémillat, amit én kevésbé szeretek.

Ebben az esetben nem érzem a különbséget, ami miatt érdemes lenne ezt választani, és nem például egy más, olcsóbb testápolót.Az All Over Rescue testbalzsamtól először nem tudtam, mit is várjak, aztán kinyitottam a tégelyt, és megértettem mindent. Tiszta, kellemes illata van, olyan, amiről az jut eszembe, hogy igen, ezt nagyon fogja szeretni a bőröm. És szereti is. :)Az állaga nagyon érdekes: nagyon tömény, minimális mennyiség is elegendő belőle, a bőrön eloszlatva azonban könnyeddé válik. Ennek ellenére ez nem az a testápoló, amit rendszeres használatra és az egész testfelületre ajánlanék. Ez sokkal inkább egy kis plusz, ami vészhelyzetekben jön jól. Ha egy adott terület kiszáradna, és kellene valami extra, esetleg nagyon sokáig áztál a kádban... na, akkor jöhet ez a balzsam. :)


Tusfürdő, testápoló, testbalzsam:A tusfürdő az egyszerűségében jó, ha szereted az egyszerű, túlzásoktól mentes, kellemes illatokat, ez  is tetszeni fog, a testápoló azonban engem nem nyert meg. A testbalzsam viszont annál inkább, azt kifejezetten jó vételnek tartom! :)

Próbáltál már valamit a Barnängen-től?

ArabellaOlvass tovább