[primary picture]

TERMÉSZET IHLETTE KOZMETIKUMOK, ELÉRHETŐ ÁRON ÉS HELYEN - INECTO TESZT

Pár hete kaptam tesztelésre egy Inecto termékeket tartalmazó csomagot, amiben két kézkrém, egy tusfürdő, testápoló, és egy hajolaj volt. Már egy ideje ismerkedem a termékekkel, és most itt az ideje egy kis beszámolónak :-)

 

Mit kell tudni a márkáról?

  • vegán
  • nem tesztelnek állatokon
  • az olajok fenntartható és organikus gazdaságból származnak
  • a felhasznált összetevők 90%-a természetes eredetű
  • argánolajat és kókuszolajat tartalmaznak a termékek

Aki egy ideje követ az tudja, hogy odavagyok mindenért, ami kókuszos, és szeretem, ha egy márka törekszik arra, hogy természetes összetevőket használjon a termékek megalkotásakor. Ami külön nagyon klassz szerintem, hogy ezeket a kozmetikumokat drogériákban is be lehet szerezni, elérhető árakon. 


Argános kézkrém
"Ápoló kényeztetés a kezeidnek. A könnyű állagú, hamar felszívódó, organikus argánolajat tartalmazó krém csodát tesz a kéz bőrével. Csak a puha és ragyogó bőr marad neked!"

Tényleg nagyon könnyű az állaga és gyorsan beszívódik, kellemes, visszafogott illata van, semmi cukormáz. Teljesen átlagos hatást érzékeltem, egy tavaszi kézkrémnek megfelelő, viszont szárazabb, téli időszakban valami erősebb kell, legalábbis nekem nem elegendő.

Kókuszos kézkém

 

 


"Az organikus kókuszolajat tartalmazó könnyű krém gazdagon ápol és nem hagy ragacsos érzést. Használatával a kéz bőre és a körmök ápolttá és ragyogóvá válnak."

Itt is hasonlókat tudok elmondani, az illat itt is nagyon visszafogott, de kellemes. Ez jobban bejött mint a másik, bár lehet csak a kókusz mániám miatt :D Ez is inkább tavaszra való, sajnos a kiszáradt kezemmel nem nagyon tudott megbirkózni. 


Kókuszos tusfürdő

 

"A krémtusfürdő tiszta kókuszolajat tartalmazó gazdag formulája gyengéden tisztítja és hidratálttá teszi a bőrt."

Na ez volt az egyik kedvencem a csomagból, annyira jó az illata, nagyon naturális, de pont ezért jó! Ebbe teljesen beleszerettem, nagyon jó, krémes állaga van, jól is habzik, szóval ez nekem nagyon bejött, biztosan újra beszerzem majd, ha elfogy.

Kókuszos testápoló

 

 


"Trópusi kényeztetés bőrödnek! Az organikus kókuszolajat tartalmazó testápoló gyorsan beszívódik, és olyan megnyugtató ápolást nyújt bőrödnek, mint amilyet az megérdemel."

Bevallom őszintén, hogy ritkán használok testápolót, pedig tudom, hogy kéne, csak nekem olyan macera...inkább igyekszem olyan tusfürdőket, meg testradírokat használni, amik már eleve táplálják a bőrt, és nem szükséges utána még pluszba hidratálni. Mindenesetre becsületesen használom most, és igazából megszerettem, jól hidratál, tehát teljesen jól alkalmazható arra, amire kitalálták :-) Az illata itt is nagyon visszafogott, szinte nincs is.

Kókuszos hajolaj

 

 


 "Használd az organikus kókuszolajat tartalmazó hajolajat, hogy hajad ragyogó, vitalizált és puha legyen!"

Ez a másik kedvencem a csomagból, nem tapassza össze a hajat, nagyon jól táplált, puha, és selymes lesz tőle a hajvég. Tényleg csak egy borsónyit kell belőle használni, így nagyon sokáig elég. Nagyon érezhető a különbség, ha rajta van a hajamon, illetve, ha nincsen. Tényleg egy nagyon szuper termék, nagyon tudom ajánlani! 

Összességében tetszettek a termékek, nagyon örülök, hogy lehet természetes összetevővel rendelkező termékeket is beszerezni elérhető helyeken ás árakon.Ti próbáltátok már valamelyik terméket a márkától?


Illegalbeauty 

 

Olvass tovább