[primary picture]

Teszteltem pár Garnier Bio terméket

A Garnier nem rég elindította a Bio vonalát is, amely finom, gyógynövény illatú arcápolási termékeket foglal magába. Ezeket teszteltem, íme az eredmény.

Tavasszal ismét ott lehettem a DM Szépségsztorik pazar rendezvényén. Járva a standokat és látván hogy minden annyira gyönyörű csorgattam ám rendesen a nyálam. Igazából a Garnier Bio termékeit a kiállítás előtt egy - két nappal vettem észre a DM polcokon, viszont akkor annyira siettem hogy meg sem szagoltam őket. Tüzetesen a beauty workshopon szemléztem, szaglásztam meg. Ha valaki szereti a finom gyógynövény illatokat, akkor azoknak bátran ajánlom a Garnier cég bio szépségápolási készítményeit. Én nagyon kedvelem őket!
Mindig nagy hangsúlyt fektetek az arc tisztítására. Városban dolgozom, rengeteget közlekedek, folyamatosan érik a környezeti ártalmak a bőröm. Most az arclemosó gélt és az arcfrissítő tonikot teszteltem.Garnier Bio Arctisztító Gél bio citromfűvel normál és kombinált bőrre

Kiszerelés: 150 mili
Ára: 1399 forint
Forgalmazó: L'Oreal

Zöldségevő, gyógynövény fogyasztó nőci vagyok - de a családom is az. Az orrom után mentem, amikor végre megvettem az arctisztító gélt. Kiszerelése praktikus és gazdaságos. Pontosan egy pumpányi adagolás elég ahhoz hogy szépen tisztára mossa az arc bőrét.
Az állaga egy csúszós, sikamlós zselé. Szeretem jellegzetes citromfű illatát, melyet kertészetekben körültekintően vegyszermentesen termesztenek. A citromfű esszenciális olaja nyugtatja az irritációra hajlamos bőrt. Ehhez organikus aloe verát és búzavirágvizet adtak még inkább felerősítve nyugtató, csillapító hatását.
Vegyes és zsíros bőrre javasolom. Nem minden nap használom, mert ha inkább száraz az arcom akkor ez a lemosó nem jó választás, mert feszít. Zsíros pattanásos bőrre viszont nagyon okos dolog ezt a készítményt használni, azért mert már a lemosási folyamatoknál megkezdődik a gyulladt bőr csillapítása.
Tisztító hatásával elégedett vagyok, de nagyon alaposan le kell mosni a csúszós gélt. A gyógynövény illata cirka negyed órát érződik.
Ár/érték aránya szerintem nagyon jó.Garnier Bio Szépítő Tonik bio kakukkfűvel kombinált és zsíros bőrre

Kiszerelés:150 mili
Ára: 1399 forint
Forgalmazó: L'Oreal

Nem tagadom hogy együtt vettem a kettőt. Még micellás vízen is gondolkoztam, de annyi van otthon hogy muszáj lesz belőle elajándékozni. Szóval a búzavirágos fanyar illatú micellás víz kiesett a mostani pixisből és maradt a tonik. (Amire rájárnak a lányaim.... és néha anyukám is)
Nagyon elégedett vagyok a tisztító hatásával. Azt ugyan meg kell jegyezni, hogy egy kakukkfű aroma lényegesen erőteljesebb a citromfűénél, de nagyon hamar elillan.
 Reggel jobban szeretem használni mint este. Kevésbé szárít, mint a lemosó gél. Lehet hogy nem a legmegfelelőbben fejezem most ki magam, de valahogy vizesebb és frissítőbb az alkalmazása, nem kell annyit öblíteni, mint a citromfüves testvérét. Összességében is nagyon kellemes érzés használni.
Organikus esszenciális kakukkfű olajat, organikus árpavizet és szalicilsavat tartalmaz. Fertőtlenítő, nyugtató, összehúzó. Ennek ellenére nem lesz csontszáraz az arcom tőle soha!
Szerintem ezt a készítményt tinik, felnőttek egyaránt használhatják. Természetesen a férfiak is.
Örülök annak, hogy egyre több kozmetikai márka is a természetesség felé halad. Egyre több bio készítmény jelenik meg, de még vannak hézagok a bőrápolás területén. Extra érzékeny bőrre nagyon kevés termék kapható még....
Ettől eltekintve örömmel írtam most a Garnier Bio vonaláról. A tisztító termékek mellett ott vannak a bio arckrémek is, sőt sok - sok dicséretet hallottam a bio levendula olajára is!

Parfümbűbáj

Javasolt termékek
Olvass tovább