[primary picture]

Tokaji bor társaságában, teszteltem

Régóta kacérkodtam a gondolattal, hogy az éjszakáimat is megosztom a Helia-D termékével. Pontosan azóta, hogy szerencsém volt részt venni egy őssejtes krém készítésében.Éjszaka egy kis tokaji bor kíséretében. Elmondom milyen hatással volt rám.

Régóta kacérkodtam a gondolattal, hogy az éjszakáimat is megosztom a Helia-D termékével. Pontosan azóta, hogy szerencsém volt részt venni egy őssejtes krém készítésében.
Sokat válogattam a kínálatból, mire megtaláltam a számomra igazit. Ő, a tokaji bor kivonatos éjszakai krém lett. A gondosan válogatott természetes összetevők minden elvárásnak megfelelnek. Főbb hatóanyagai a tokaji bor kivonat mellett, a shea vaj, jojobaolaj, E-vitamin és B5 provitamin. Minden bőrtípus használhatja.
A csomagolása letisztult, nőies, nem hivalkodó. A krém állaga könnyed, illata nagyon kellemes. Amint beleszagoltam, láttam magam előtt egy nagy fürt szőlőt a kezemben.

Már használom egy ideje, és meg vagyok elégedve vele. Negyvenen túl fontos szempont a hidratálás mellett, hogy a ráncok ellen is megfelelő védelmet biztosítson. Jól teszi a dolgát.A szokásos arctisztító rituálém után, ezt a krémet könnyen fel tudom vinni az arcbőrre. Kevés mennyiséget kell használnom ahhoz, hogy elérjem a megfelelő hatást. Miután elkentem, nem éreztem zsíros hatást. Hamar felszívódott, az illata pedig nem illan el hamar.Úgy gondolom jó választás volt ez az éjszakai krém, szerintem az ár-érték arány is jó. Érdemes kipróbálni.

Te melyik Helia-D krémet próbáltad már?

Olvass tovább