[primary picture]

Top 10 MUST HAVE for 2018

Az elmúlt évben trend IT UP nagykövetként lehetőségem volt megismerni és tesztelni a sminkmárka majdhogynem összes termékét.

Őszintén szeretem ezt a brand-et, mert lakossági szinten, pénztárca barát verzióban is elérhetővé váltak a jó minőségű, tartós dekorkozmetikai termékek. Nem mindig kell tízezreket költenünk ahhoz, hogy a végeredmény professzionális és kifogástalanul gyönyörű legyen. :) Ezek fejében összeállítottam Nektek azt a 10 terméket, amit a legérdemesebbnek találok a beszerzésre, a 2018-as évre. :) Szóval az én TOP 10 MUST HAVE-emet itt találjátok:

1.: N1 Mascara. Mert : Drámai pillák, a keféje jó sok anyagot képes felvinni a pillákra összeragadás és elnehezítés nélkül.
2.: Ultra Black Liquid Eyeliner (waterproof). Mert: Éles és precíz vonalat tudunk vele húzni, ami a nap végéig is ott marad.
3.: Brow Gel Filler (waterproof). Mert: Egyszerűen imádom. Beállít, fixál, enyhén színez.
4.: Contour Glide LipLiner. Mert: Zseniálisak a nude színei! Rengeteg színárnyalat van. Pigmentált, gyönyörű színek, fél napig fent marad.
5.: Intense Color Last Lip Stylo. Mert: Imádom ezt az árnyalatot és a textúrát. Nagyon tartós!
6.: High Shine Lipstick. Mert: Könnyű, lágy, jó viselni és csoda színei vannak.
7.: Skin Supreme Compact Powder. Mert: Király.
8.: Powder Blush. Mert: Matt, minden bőrtípushoz jó, pigmentált.
9.: Under Eye Concealer and Base. Mert: Zseniális korrektor,eltünteti a karikákat és kiváló primerként is szolgál a szemsminkeknek.
10.: The Nudes Selection. Mert: Tökéletes nude-smokey Kylie szemeket készíthetsz vele. :)

(A termékeket megtaláljátok az összes dm drogériában.)Kárpáti Rebeka

Olvass tovább