[primary picture]

Trend IT UP Instaready kollekció - VÉLEMÉNY

Lehetőségem volt kipróbálni a DM Trend IT UP új, Instaready kollekcióját, amit ezúton is nagyon köszönök!

Az Instagram oldalamon már láthattál képeket a kollekcióról, most pedig, pár nap tesztelés után elolvashatod a tapasztalataimat is.

1.Istaready Radiant Photogloss szájfény

Gyönyörű, metálos szájfény, hihetetlenül pigmentált és hihetetlenül csillog. Nagyon könnyű használni az applikátorát, pontosan lehet vele felvinni a szájfényt.

2.Instaready Lip Volume ajakdúsító szájfény

Krémes állagú ajakdúsító, csillogó szájfény ami optikailag teltebb hatású ajkakat eredményez. Abszolút kedvenc lett már az első használat után. Nude árnyalatú, nem feltűnő, ezért a hétköznapokon is remekül tudom használni. Kicsit nehezebb egyenletesen felvinni, de ha sikerül, tényleg látható a dúsító hatása.


3. Pórusfinomító alapozó

Optikailag finomítja a pórusokat, tökéletes választás, ha neked is tágabbak a pórusaid, ez az alapozó tényleg finomítja őket, tökéletes alapot biztosít sminkeléshez. Nagyon lágy a texturája, könnyen és egyenletesen lehet felvinni az arcbőrre. Számomra újdonság ez a stick megoldás, de teljesen praktikus, nem kell hozzá szivacs vagy a kezem, hogy egyenletesen tudjam eloszlatni az arcomon.

4. Korrektor paletta

Három színű korrektor paletta, a barack színű elfedi a szem alatti karikákat és a bőregyenetlenségeket, a zöld semlegesíti a kipirosodást, a lila pedig világosítja a fáradt bőrt. Nagyon hasznos paletta, hozza amit ígér. Érdemes beszerezni, ha problémás a bőröd.

5. Olajmentes alapozó

Anti-shine hatású, selymes-matt alapozó maszkhatás nélkül. Nyáron nagyon utálok alapozót használni, mert alapból zsírosabb a bőröm és a melegben nem igazán bírja az alapozókat, sőt még a bb krémeket sem igazán, ezért nagyon kíváncsi voltam erre a matt hatású alapozóra. A matt hatása miatt bíztam benne, hogy jól fogja bírni a 30+ fokot is, és bár tartósabb, mint az eddig használt alapozóim, de egy egész napot nyilván ez sem bírt ki, bár szerintem ha hűvösebb lesz jobban fog teljesíteni.

6. Illuminating powder pearls

Nagyon szép halvány rózsaszínes highliter gyöngyök. Tökéletesen illik ebbe a smink kollekcióba, tökéletes eleme a sminknek. Teljesen egyenletes tónust kölcsönöz a bőrnek.

7. Expert blotting powder

Semleges színű púder ami mattítja és fixálja a sminket. Soha nem használtam még fehér púdert, de nagyon bevált. A dobozban van egy jó nagy tükör, a púderszivacs, ami benne van tökéletesen használható, jó puha és könnyen tudom szabályozni vele a púder mennyiségét. Szépen mattít, nem porzik, nincs poros hatása és nem fehér az arcon.

8. Instaready telefongyűrű

A telefon hátlapjára ragasztható gyűrű, hogy szelfi közben stabilan álljon a kézben a telefon.

Olvass tovább