[primary picture]

trend IT UP Prisma Tip körömlakk 040

A dm saját márkás trend IT UP termékeiről már sok jót olvastam és hallottam. Óvatos duhajként három lakkot vettem első körben a Prisma Tip kollekcióból. A mai posztban a 040-es árnyalatról lesz szó.A lila lakkok nálam jolly jokerként működnek, habár nem tartozik a kedvenc színeim közé, de komfortosan érzem bennük magam. 

Szerencsére már drogériás szinten is elérhetőek a holografikus lakkok, igaz sokkal egyszerűbb formában, mint mondjuk egy indie márka esetében. 

A DM is megpróbálkozott ezzel, és fellelhető pár holografikus csillámokat tartalmazó lakkok a Trend it up kiadáson belül. 
Természetesen, mint mindig, elsősorban az üveg tűnik fel. Nagyon tetszik a szögletes forma és a gumírozott kupak. 

Az ecset vastag, lekerekített formájú, akinek keskeny körömágya van, annak valószínűleg kicsit meggyűlik majd a baja a lakkozással. 

Maga a lakk üvegben csodálatosnak tűnik, telis-tele holografikus csillámokkal, amelyek csak úgy szikráznak.

A szín felkenve metálos hatású lesz a csillámok kevés vagy közepes mennyiségben kerülnek a körmökre. A lakk állaga sűrű, akár egy rétegben is kiválóan fedhet. Ami még feltűnt, hogy nem lesz tökéletesen sima a felülete, hanem kicsit érdes marad, de közelében sincs a homoklakkokhoz. Emiatt jó vastagon érdemes felkenni a fedőlakkot. Jó tulajdonsága a lakknak, hogy gyorsan szárad. Összességében egy jó minőségű lakknak tartom a 040-es árnyalatot. Drogériás viszonylatban szerintem jó ár-érték arányban bír. A holografikus csillogás lehetne több és az érdes felületet sem tudom hova tenni. 

Titánia

Olvass tovább