[primary picture]

trend It Up termékek review

Az őszi leértékelések során - illetve már korábban is - beszereztem pár trend IT UP terméket kíváncsiságból és, hogy bemutathassam tapasztalataimat nektek is.

A trend It Up termékek hazánkban tavasz tájékán jelentkeztek.  A TIU a dm sajátmárkás terméke, széles választékkal és kedvező árakkal. Az őszi leértékelések során, illetve már korábban is beszereztem pár terméket kíváncsiságból és, hogy bemutathassam tapasztalataimat nektek is.

Trend It Up products came in spring. TIU is Drogerie Markt’s own branded product, with a wide selection and favorable prices. During the autumn devaluations, or also earlier, I’ve bought some products from curiosity and to present my experiences to you as well.

Tematikusan mutatom be a termékeket, és azokon belül is a jobbakat rosszabbakat külön választva. I go through the products by thematically, and within that choosing the better ones and worse ones separatelly.


Szemek / eyes

Szemekre való termékekből 2 szemhéjpúdert, 2 szempillaspirált és 2 szemhéjtust szereztem be. Elsőként jöjjenek a szemhéjtusok.
For Eyes, I bought 2 eyeshadow, 2 mascara, and 2 eyeliner. Let’s start with the liners.

Intense color vízálló szemhéjtus / Intense color waterproof eyeliner

Két szín áranyalatot vettem meg ezek közül, az egyik a metál padlizsán lila a másik pedig metál méregzöld. Ahogy a leírás is állítja teljes mértékben vízállóak, nagyon könnyen lehet vele dolgozni a vékony ecsetének köszönhetően és viszonylag gyorsan meg is szárad. Száradás után elég nehéz leszedni, tényleg nem mosható le vízzel és dörzsöléssel se jön le csak úgy. Nálam 5* mert nagyon olcsón jutottam hozzá (599 Ft), és nagyon jó minőségű. A színei csodaszépek, száradás után metálos fénye van, és nagyon szépen látható hogy lila és zöld színekről van szó.

I bought two shades, one of which is the metallic aubergine purple and the other one is a metallic dark green. As the description saids it’s completely waterproof, its easy to work with it because of its thin brush and it’s relatively quickly dry. After drying it is difficult to remove, it really cannot be washed off with water and it doesn’t come off with rubbing either. I give it a 5 * because I got it very cheap and it has a very good quality. Its colors are beautiful, with a metallic light after drying and it is very beautifully sawn that it is purple and green.

N°1 szemhéjfesték / N°1 eyeshadow

Két basic színárnyalatot vettem, az egy 050-es árnyalatú csontszínű (ezek valahogy mindig gyorsan fogynak nálam) a másik pedig 067-es  selyemfényű bordós barna. Ez utóbbi jobban pigmenttált de szemhéjbázissal mindkettő megállja a helyét. Nagyon szépen fent maradnak akár estig is, és nem ülnek be a redőkbe. A csontszínű kicsit halovány, így inkább alapnak lehet használni, illetve esetleg szemöldök alá kiemelőnek. Nem rossz termékek, árérték arányban kifejezetten jók, de lehetnének kicsit pigmentáltabbak.

I bought two basic shades, a 050 shade is a bone color (somehow these are always run out faster) and the other one is a 067 satin brown with dark red tone. The latterone is more pigmented, but both with eyeprimer are stay in place. They will stay up until the evenings and will not sit in the wrinkles. The bone color is a little hoarse, so it can be used as a base, or perhaps an eyebrow highlighter. Not bad products, they are very good value for the money, but they can be slightly more pigmented.N°1 lila és Pop Lashes szempillaspirál / N°1 violet mascara and Pop Lashes mascara

Hát ha nem lenne ráírva erre a spirálra hogy lila, akkor nem jönnék rá milyen színű. Alapvetően elég sötét majdnem fekete, jobban örültem volna ha lilább lenne de így sem rossz. A keféi viszonylag hosszúak de egyáltalán nem bumszli, és szép egyenletesen viszi fel a festéket a szempillámra. Lemosáskor kicsit morzsálódik, de napközben a helyén marad. Semmi eget rengető pluszt nem ad hozzá, egy sima normális spirálról beszélünk ami teszi a dolgát. Ennyi pénzért (449 Ft) meg teljesen megéri.

Well, if it was not written on this spiral to be purple, then I would not come to what color it was. Basically pretty dark almost black, I would have been more pleased if it was lilac but it was not bad either. The brush is relatively long but does not boom at all, and even uniformly puts the paint on my eyelids. It will crumble when it ishes, but it remains in place during the day. It does not add no rays of sky, it’s a plain normal spiral that does its job. For this amount of money (449 Ft) it’s worth it.

A Pop Lashes már egy kicsit más tészta… valahogy egyáltalán nem tudtam felvinni normálisan a festéket a szememre. Ez ugyan fekete, és a szempillám is szép fekete lesz tőle, de olyan kicsi és ritka a keféje, hogy egyszerűen nem fogja be a teljes szempillámat. Nagyon gyorsan megszárad, így ha esetleg második réteget szeretnék felvinni akkor kb. tépi a pilláimat. Nem nyert meg ez a termék sajnos ára ide vagy oda.

Pop Lashes is an other story … somehow I couldn’t normally apply it to my eyes. It’s black, and my eyelashes will be pretty black, but its comb is so small and rare that  just not cover my whole eyelash. It dries very quickly, so if you want to apply a second layer, its like tear out my lashes. Unfortunately, this product isn’t the best regardless to the price.

Arc / FaceCsak egy púder mászott be a kosaramba, mivel másra nagyon most nem volt szükségem, és az alapozók közül nem sok minden volt leárazva. 035-ös viszonylag világos árnyalatot választottam, ami majd a télen megfelelő lesz. Az állaga kifejezetten jó, elég puha, és könnyen felvihető az arcra, viszont vigyázni kell a felvitellel mert ha rosszul visszük fel csak kiemeli a pórusainkat. Szép egyenletes lesz a végeredmény, délutánra átfénylik így közepesen tartósnak mondanám. Megéri az árát 

Only a powder came into my basket because I didn’t need anything more now, and the foundation weren’t discounted. I have chosen a relatively light shade  (035), which will be fine in the winter. Its texture is very good, soft enough and easy to apply on the face, but take care of the adhesion because if you put it wrong, it just highlights out the pores. The final result will be fine, then it be a little bit shiny by afternoon, so I would say it would be moderately durable. It is worth the price 

Ajak / LipsCsak egy ajakra való terméket vásároltam, az is egy matte folyékony rúzs mely az Ultra Matte Lip Cream nevet kapta.
Szépen pigmentált piszkos rózsaszín nude árnyalata van, amely egy felvitelben is nagyon jól fed. Viszonylag matt finishe van de egyáltalán nem mondható teljesen mattnak. Száradás után is fog, így nem csókálló de ezt nem is ígéri. Tartóssága viszont megkérdőjelezhető mivel nem sokáig maradt fent a számon. Nude szín esetén ez nem is akkora probléma, de egy sötétebb színnel már nem mernék próbálkozni ebből a termékből. Rengeteg tápláló vajat és olajat pakoltak bele ami matt hatása ellenére puha marad a szám tőle, és nem szárítja ki. Így emiatt azt mondom hogy so so, lehet ha lesz még rá alkalmam veszek belőle másikat is.

It has a pretty pigmented dirty pink nude shade, which is very well fed in one application. It hase relatively matte finish but it can not be said to be completely matte. Even after drying, it doesn’t kissable, but it doesn’t even promise. However, its persistence is questionable as it isn’t remaining on my lips for a long time. In case of nude shade, this isn’t a problem, but I won’t try this product in darker color. A lot of nutritious butter and oil were packed in, despite its matt effect, my lips remains soft and doesn’t dry out. So that’s why I say so,if I  have the opportunity maybe i buy another one.

körmök / Nails

Double Volume & Shine körömlakk / Double Volume & Shine nail polish

Annyira kár hogy nem volt ebből több árnyalat… igazat megvallva a leértékeltek közül válogattam most, de a többiből sem volt sajnos több. Egy metál lila és egy szürkét választottam. Mindkettő csodálatosan pigmentált, ugyan két réteget vittem fel de már egyben is nagyon szépek. Hihetetlenül gyorsan megszáradt. magam is csak csodálkoztam hogy kb 15 percre rá már nyugodtan mosogathattam. Nagyon nagyon jó. Erről többet nem is mondanék:) (449 Ft volt)

It so bad that there are no more shades of this… just telling the truth I picked out the devaluated ones now, but there aren’t so much shades in the fullpriced sortiment. I chose a metallic violet and a gray one. Both of them are beautifully pigmented, although I made two layers but these are very beautiful in one layer. It’s dry incredibly fast. I was just surprised that I could have washed dishes after about 15 minutes. Very very good. I wouldn’t say more about it .


Tropic Chic körömlak / Tropic Chic nail polish

Ebből a két árnyalat van meg, egy metál nap sárga és egy metál pirosas rózsaszín. A sárgát még nyáron használtam viszonylag sokat. Nagyon tartós és igazi nyári színe van. Szintén nagyon szépen fed és gyorsan szárad. Engem már igazából a színe megnyert, ilyennel máshol még nem találkoztam. A rózsaszín társa viszont csalódás volt. Egyáltalán nem olyan a színe a körmömön mint a tégelyben, inkább neon rózsaszín… nem ilyenre számítottam. Két rétegben sem fedett rendesen és csak egyre pinkesebb lett. egyáltalán nem száradt gyorsan… így többet ezzel inkább nem is próbálkoztam. 

I have two shades, a metallic sun yellow and a metallic redish pink. I used a lot the yellow one in summer. It’s very durable and has a real summer color. Also very well pigmented and quickly dries. the color is already won me, because I haven’t met anything like that. However the pink one was disappointment. This color on my nails aren’t the same as in the bottle, it’s neon pink … I didn’t expect this. It had the worst coverage in two layers, and it’s becoming more and more pink. it didn’t dry up at all … so I won’t try this again. 


Remélem kedvet kaptál az blogomhoz és olvasóim táborában tudhatlak Téged is!

Szabina
SPOON AND BRUSH Blog

Follow my blog with Bloglovin

 

Olvass tovább