[primary picture]

Ne felejtsd el: Fixálj!

Ha tartós sminkről beszélünk, elengedhetetlen a megfelelően előkészített arcbőr és a minőségi termékek helyes használata - a trend IT UP Expert Fixing Spray több okból is elnyerte a tetszésemet a témában.

Ha tartós sminkről beszélünk, elengedhetetlen a megfelelően előkészített arcbőr és a minőségi termékek helyes használata. Már ismerjük a primereket, a korrektort, az alapozót és a többit... azonban ha a folyamat végére érünk, az emberek nagytöbbségénél a sminkfixálást kimeríti az alapozóra felvitt púder. Pedig ennél sokkal tartósabb, szebb, homogénebb hatást érhetünk el egyetlen termék hozzáadásával.

A trend IT UP Expert Fixing Spray több okból nyerte el a tetszésemet ebben a témában. Már maga a külalak, a formatervezés is egy modern, minőségi, letisztult képet tükröz. De röviden csak annyit írnék, szerintem királyul néz ki.:) Lényegében, ez egy utolsó lépéses spray kiszerelésű fixáló, amit a kész smink felületére fújhatunk kb. 30 cm-ről. Elsőre egy kicsit furcsa lehet az érzés, amikor arcunkra fújjuk a terméket, de ne ijedjünk meg attól, hogy egy picit nedvesebb, ragadósabb érzést kelt a bőrön, hiszen egy perc múlva elillan, ellenben a sminkünk akár +5 órával többet is a helyén marad. :) Szóval lányok... ne felejtsük el a sminkfixálást! Legyen ez a pont az i-re! :)

A terméket megtaláljátok az összes dm drogéiában a trend IT UP standnál! :)

trend IT UP Expert Fixing Spray képekben

Fotó: 
Emmer Szabina

Olvass tovább