[primary picture]

SMINK TREND IT UP TERMÉKEKKEL - ELSŐ BENYOMÁS

Hozzám is érkezett pár sminktermék a nem is olyan régóta kapható trend IT UP márkától, amiket megmutatok egy teljes smink formájában.

 

Kedvenc trend IT UP termékeim 

 

Hozzám is érkezett pár darab sminktermék a nem is olyan régóta kapható trend IT UP márkától, amiket Nektek én mindenképp egy smink formájában szerettem volna megmutatni. Az ok egyszerű volt, ahogy kibontottam a csomagot egyből feltűnt, hogy ebből könnyedén varázsolhatok magamnak egy teljes arcos, első benyomásos bejegyzést. Persze lapult pár olyan dolog is a dobozban, amit én nem próbáltam ki, viszont úgy gondoltam, Ti lehet örülnétek neki. Így a héten mindenképp figyeljétek majd a blog többi socialmedia felületét. Természetesen kiegészítettem még néhány aprósággal, ha már lúd, legyen kövér!

 

 

 

 

 

 

 

A mai nap sztárjai egyértelműen az arcra való termékek, amik már a legelső használatkor belopták magukat a szívembe. A 2 in 1 alapozó után felvittem a szemem alá az egyik kedvencem, a szivacsos végű brightening korrektort. Ennél tökéletesebbet nála el sem tudnék képzelni. Szépen elfedi a karikákat, viszont egyáltalán nem lesz mű hatású, nem látszik, hogy ott direkt világosítani szerettem volna. Szép és természetes. Utána a matt kontúrpalettával dolgoztam, a megfelelő színeket vittem fel a megfelelő helyekre, pontosan oda, amit a doboz hátulján lévő matrica mutatott. A szemöldökömnél csaltam egy icipicit, sajnos nekem nem elég csupán egy szemöldök gél, - még ha színezett, akkor sem - először megrajzoltam a Mac pomádéjával, majd fixáltam. A szemhéjamra egy csillámló bázis került, Guerlain szempillaspirál, majd az ajkaimra az úgynevezett mattelippowder. Ezzel rendesen meggyűlt a bajom, ugyanis a szivacsos applikátorával nem tudtam precízen dolgozni, sajnos egyenletesen sem fogott, s mire a felső ajkaimhoz jutottam volna már nem fogott. És voilá, készen vagyunk!

 

 

 
 Forrás: @Panka's Beauty
http://www.pankasbeauty.hu/2017/06/smink-trend-it-up-termekekkel-elso.html

 

Olvass tovább