[primary picture]

Új natúrkozmetikum, francia parfüm érhető el Magyarországon

A natúrkozmetikumok terén hoz újdonságot a Pur Eden, amely bio parfümöt kínál. Minősített bio illat kompozíciók érhetőek el Magyarországon is francia eleganciával a gyártótól.
A Dél-Franciaország szívében található (Lot-et Garonne régió) cég fő hitvallását három fő gondolatban fogalmazta meg. A cél, hogy olyan terméket hozzon létre, mellyel:
  • tiszteli az emberi szervezetet, a termékek a petrolkémiai összetevők helyett ökológiai gazdaságokból származó alapanyagokat tartalmaznak.
  • tiszteli az állatokat és a természetet – a gyártási folyamat során nem szennyezi a környezetet, nem használ állati eredetű összetevőket.
  • Végül pedig, melyet fogyasztóként mindannyian élvezhetünk, teljesíti a fő célt, a fogyasztók elégedettségét, ugyanis az illatok hatással vannak a kedvünkre, a közérzetünkre és kényeztetnek bennünket.
Személyiségtípusunk, mentalitásunk meghatározza, hogy inkább egy virágos, friss citrusos, vagy netán egy fűszeresebb illat az, amelyiket leginkább közel érzünk magunkhoz. Ezek alapján három női illatot mutatunk be:
  • Hesperides illata, jó érzést, jó kedvet biztosít. Az érzékekre ható bergamot - narancs és szerecsendió esszenciális olajokkal.
  • Virágos illat, megnyugtatja az érzékeket. Az érzékekre ható ylang-ylang és neroli (keserűnarancs) esszenciális olajokkal.
  • Egzotikus keleti illat, stimulálja az elmét. Az érzékekre ható guajak fa és szegfűszeg esszenciális olajokkal.
natúrkozmetikum francia parfüm
 

natúrkozmetikum tanusítás


A természetes illóolajokat újként érezhetjük, elképzelhető, hogy adnunk kell magunknak egy kis időt, míg döntünk. Utána viszont egészen különlegesnek érezzük tőle magunkat.
eau de parfum: egészséges összetétellel
A termék 80-85%-a alkohol, mely 100%-ban természetes búza alkohol. Nem denaturált alkohol, Ftalát mentes, GMO mentes, szennyezőanyag mentes. 5-15 %-a virágvíz, mely 100 %-ban természetes esszenciális olajokból áll. 100 %-ban természetes illatkompozíciók, Grasse (a parfüm fővárosa) város parfümőrjei által tervezve, az olfaktológia elvei szerint, (parfümkészítés tudománya) A termékek a szintetikus illatrögzítők (pl. pézsma) helyett esszenciális olajokat, természetes kivonatokat tartalmaznak.

A parfüm termékek elérhetőek a dm Drogéria üzleteiben. A francia parfümőrök nem álltak meg az ellenállhatatlan illatok tervezésénél, ugyanis a deo választékhoz is fejlesztettek olyan termékeket, melyek nem tartalmaznak az egészségre káros, vitatható összetevőket.

A márka minden törekvését a természetes alapanyagok használatára vonatkozóan tanúsítványok támasztják alá, a COSMOS ORGANIC által elvárt minőségi követelményeket túl is teljesíti:
  • Az elvárt 95% helyett az összetevők 99-100%-a természetes eredetű
  • Az elvárt 20% helyett az összetevők 40-50%-a organikus gazdaságból származik
  • Az összetevők minimum 95%-a organikus eredetű
A termékek teljes mértékben mentesek az állati eredetű alapanyagoktól és nem végeznek állatkísérleteket a termékekkel és az alapanyagokon sem.

A termékek a dm üzletek parfüméria részlegén megtalálhatók.

Picture

Tapasztalatok

A parfümök közül az elmúlt napokban a Hesperides illatot  próbáltam ki. Először kellemes citrus illata van, amely később finomabbá, picit fűszeresebbé válik. Határozottan a nyarat, a vidám napsütést és a jókedvet idézi. A szabadság és a nyaralás előtti munkahetekben határozottan vidámabbá teszi a napot.
Igazi nyári illat, amelyről el tudom képzelni, hogy rossz időben, vagy munkával elhavazott időszakokban is könnyen feldobja a hangulatot.

A doboz és az üveg szép, elegáns, és egyszerre természetes megjelenésű. Kifejezetten tetszett, hogy az üveg kupakjának egy része fából van. 

Ajánlani tudom azoknak, akik fontosnak tartják az ökológiai minősítéssel rendelkező, természetes alapanyagú kozmetikumok, parfümök használatát, és szeretik a nyári hangulatot, a jókedvet. :)

 

Javasolt termékek
Olvass tovább