[primary picture]

Valentine's baby: A legkönnyebb smink by trend IT UP

Sziasztok Drágák, itt egy gyors és könnyű, ellenben nagyon szép kis instant Valentin-napi, dm trend IT UP-os smink ötlet tőlem.:) Remélem tetszik!:)

Közeleg az év legromantikusabb napja, amikor minden a szerelmesekről szól. Ha idén te is el szeretnéd kápráztatni kiszemeltedet Valentin-napon, akkor mindenképp nézd meg Kárpáti Rebeka videóját, amelyből egy egyszerű, de nagyon mutatós randi smink elkészítését lesheted el.

 

Az extrém füstös szemhéjpúdereket és a neon színben pompázó szájfényeket hagyd csak a legközelebbi bulira, hiszen egy romantikus randin a visszafogott árnyalatok a befutók. Válassz enyhén csillámos, pasztell rózsaszín és lila szemfestékeket, és dolgozd össze őket egy ecset segítségével, akárcsak Rebeka. Ha kész vagy a szemhéjpúder satírozásával, akkor hangsúlyozd szemeidet egy szépen ívelt műszempillával!

 

A szemsmink elkészítése után jöhet az alapozó és a korrektor, melyeket  a trend IT UP Skin supreme púderével fixálhatsz a leghatékonyabban. A kontúrozásról se feledkezz meg, ehhez használd a trend IT UP Face contouring set-et! Végül pedig hangsúlyozd ki ajkaidat egy rózsaszín rúzzsal, hogy még ellenálhatatlanabb legyen az összhatás!

 

Készítsd el te is ezt az elbűvölő sminket Rebeka videója alapján és nyűgözd le párodat Valentin-napon! 

 

 

 

trend IT UP Szemhéjpúder N°1, 109

https://www.dm.hu/trend-it-up-szemhejpuder-n-1-109-p4010355437037.html

 

trend IT UP Skin supreme compact powder

https://www.dm.hu/trend-it-up-arcpuder-supreme-20-p4010355229007.html

 

trend IT UP Face contouring set

https://www.dm.hu/trend-it-up-konturozo-szett-010-p4010355229816.html

 

trend IT UP High shine ajakrúzs

https://www.dm.hu/trend-it-up-ajakruzs-high-shine-220-p4010355226853.html


Kárpáti Rebeka 

Olvass tovább