[primary picture]

Vanilla Highlights | Trend It Up újdonságok

Néhány hónapja kapható már a hazai DM üzletekben is a Trend It Up márka. Én is tettem néhány kört, ismerkedtem kicsit a felhozatallal.

 

Trend it up újdonságok

Néhány hónapja kapható már a hazai DM üzletekben is a Trend It Up márka, és egy egészen csinos és tartalmas kis display lett kihelyezve a kiemelt boltokban. Én is tettem néhány kört, ismerkedtem kicsit a felhozatallal és bár lényegesen sok, nagyon ígéretes dolgot láttam, végül csak két terméket hoztam haza. Ezekről szeretnék most kicsit mesélni Nektek.

 

Nem leptem meg saját magamat sem, hogy végül egy krémes szemhéjfestéket, és Nitu ajánlására egy highlightert próbáltam ki elsőként. Itt elöljáróban elmondhatom, hogy sajnos számomra semelyik nem lett wow kategória. Mindegyik remek és hozza a tőle elvárhatót, csak már láttunk azért ilyet mástól, máskor.

 

 

 

Krémes vízálló szemhéj highlighter

A krémes vízálló szemhéj highlighter volt a legelső termék amit megtapogattam: érte nyúltam elsőként és azonnal a kosaramba is került. Elég nagy elvárásaim voltak vele kapcsolatban, leginkább szemhéjalapnak szántam - bár sanszos volt, hogy így is - úgy is kerül alá rendes szemhéjalap, számomra ugyanis az sajnos kötelező - de a lusti reggelek megmentőjeként is mertem azért elöljáróban számítani rá, amikor semmihez nincs kedvem és erőm, de két kis simító mozdulatra, ameddig ezt felviszem azért igen.

Krémes, kicsit talán habos állagúnak tudnám leginkább jellemezni, könnyen felvehető az anyag ujjakkal is - de ecsettel is szépen működik, könnyen eldolgozható és kenhető. A végeredmény fényes lesz és kissé púderes, ahogy majd lejjebb is láthatjátok a színmintákon. Nagyon kellemes vele dolgozni, és viselni is. Számomra nagy pozitívuma, hogy a fényét nem sok-sok csillám adja, hanem egyszerűen csak szép, visszafogott selyemfénye van.

Nos ami miatt mégsem lett abszolút kedvencem, hogy szemhéjalap nélkül egyáltalán nem működik, és azzal is kicsit trükkös. Hiába a vízálló jelző, önmagában elég gyengécske, szinte azonnal felgyűrődik. Szemhéjalappal felkenés és néhány pislogás után szintén ugyanez a helyzet, azonban észrevettem, hogy ha még nedvesen ezt a felgyűrődést kicsit rátapogatjuk a szemhéjra, és elegyengetjük a kis csíkban esetleg összeállt krémet, száradás után már nem lesz vele gond, egész nap tart. Csak ugye jobb lenne, ha nem kellene trükközni.

Nem bántam meg, hogy megvettem, egynek klassz darab, de azért nem tökéletes sajnos: 1399 forintot viszont pont megér.

 

 

 

Natural Radiant highlighte

A Natural Radiant highlighter már egy abszolút célzott vásárlás eredménye, és rá nehezebben is sikerült lecsapnom, mert szinte mindegyik üzletben csak a hűlt helyére érkeztem, de végül találtam az egyikben egy utolsó darabot a 010-es finoman és visszafogottan csillogó aranyló árnyalatban.

 

Nekem ez nagy vállalás, mert a pinkes árnyalatokat sokkal jobban kedvelem magamon, ha highlighterről van szó akkor is, így ez az aranyos fény picit szokatlan volt elsőre. Viszont a fénye tényleg vadorzó, mesésen fénylik - talán kicsit több benne az alattomosan megbújó csillám, ami rajtam akkor mutatkozik meg legjobban, amikor a szép fény kicsit már megkopott, de némi csillám visszamarad belőle. Ez a képeken nem látszik, de napfénynél eléggé, és ezt nem szeretem annyira magamon. Ettől az apróságtól eltekintve nem nagyon tudok mást hibát kiemelni vele kapcsolatban, és ez is igazából csak preferencia kérdése, van akinek ez sem zavarba ejtő hiba.

 

A textúrája nagyon kellemes: selymes és lány, könnyen kenhető, remekül eldolgozható és szépen megtapad a bőrön. Isteni a fénye, és leginkább vizes hatásúnak tudnám jellemezni: tényleg gyönyörű! Mindemellett 1599 forintos áron szintén nyerő kategória, mert az apró "hibáján" kívül mindenkinek remek highlightere lehet Nem nagyon gondolkodnék az újravásárlásán, szerintem jönne velem haza megint, még ha maradtak bennem kis tüskék amiatt, hogy rajtam ugye nem egyenletesen kopik...

 

 

 


Forrás: @Szütyő blog
http://www.szutyoblog.hu/2017/05/vanilla-highlights-trend-it-up.html


Olvass tovább